Ostoskori
Tyhjä
 
Näyteikkuna
 

Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

Hinnat

Hinnat ovat euroissa ja sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaukseen lisätään toimituskulut.


Maksuehdot

Voit valita postiennakko tai tilisiirto.

    Postiennakko      

Tuotteet voidaan toimittaa postiennakkona. Jos valitset maksutavaksi postiennakon maksat tuotteet ja toimituskulut paketin saapuessa postipisteeseen. Toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 3,65 €. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketista aiheutuneet kulut 12€.
 

Tilisiirto

  Maksa tilauksesi tilisiirrolla. Lähetämme tilauksesi, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Odotamme suoritusta 7 vrk, jonka jälkeen asiakkaalle varatut tuotteet palautetaan myyntiin. Otamme ensin yhteyttä asiakkaaseen. Ole ystävällinen ja ilmoita jos haluat perua tilauksesi.


 
 Toimituskulut

Toimituskulut ovat 8,50 €

Postiennakkolisämaksu on 3,65 €.

Jos tilauksesi on 1 kg tai alle ja voidaan lähettää kirjeitse, voimme erikseen sopia halvemmista toimituskuluista.

Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Tilauksella ei alahintarajaa.

Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, ellemme sovi muusta toimitustavasta.


Toimitusaika

Toimitusaika on 2-5 työpäivää.


Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa.
Ota aina yhteys sähköpostitse (cadora.shop[at]gmail.com) palautuksiin liittyvissä asioissa. Kirjattuja tai postiennakkopalautuksia ei lunasteta.
Palautusosoite on: Cadora, Stubbhagsvägen 13, 66270 Pirttikylä. Kun olemme vastaanottaneet paketin, palautamme ostosumman mahdollisimman nopeasti tilillesi.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Tosinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.


Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa sähköpotitse (cadora.shop[at]gmail.com).


Ylivoimainen este (Force majeure)

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten luonnonmullistuksesta, sodasta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta meidän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.